Nadrág

W.Wegener, Chino, pamut nadrág

Ár: 32 900 Ft

 
 
A W. Wegener nadrágok  bármilyen helyzetben kifogástalan és stílusos megjelenést biztosítanak a divatirányzatokat követő, igényes férfiak számára: legyen szó akár üzleti tárgyalásról, irodai vagy szabadidős viseletről.

Modellek
 
VENTUS A “slim fit” Ventus modell egy trendi, karcsú vonalvezetésű Chino nadrág. Keskeny szár és 19 cm- es aljabőség jellemzi. A megfelelően rugalmas anyagnak köszönhetően kényelmes és alkalmazkodik a testhez. A jellegzetes Chino stílust valamivel alacsonyabb sliccmagasság jellemzi, mint a “regular”, vagy „straight fit” modelleket. A valódi Chino egyszerű és lezser – oldalzsebek, keskeny dupla paszpóllal és gombbal ellátott farzseb, kézi öltésre emlékeztető olasz tűzések és keskeny övpántok jellemzik.A rendkívül erős, sűrű szövésű szatén twill bármilyen zord téli időjárás esetén megállja a helyét. Puha tapintású felületének köszönhetően bőrbarát tulajdonságokkal rendelkezik és kellemes viseletet biztosít. Stretch tartalma által kényelemről gondoskodik.A termék több, tisztaságot sugárzó színben kapható. A színek mosás után is megőrzik szépségüket. A szálak rugalmasságának köszönhetően a termék tökéletesen megőrzi formáját.
 
 
DOUBLE'U 
 
VIGOR- tökéletes, slim szabásával és magas stretch tartalmával Chino modellünk egy okos társnak bizonyul.Keskeny szár és 18 cm -es aljabőség jellemziKét modern első zsebbel, két hátsó zsebbel és egy színes derékbélés feldolgozással garantáltan ad egy plusszot viselőjének.

CALLEX

Slim, de nem szűk: emiatt Callex chino modellünk könnyen viselhető reggeltől akár egy munka utáni összejövetelig is. Alkalmi szabás, elülső ferde zsebek és a hátulsó zsebek tipikus chino jellegzetességek, melyek az alkalmi viseletet teljessé teszik.

 
Kezelési útmutató
- 30 C-os gépi mosás
- nem fehéríthető
- max 190 C-on vasalható
- professzionális és vegyi tisztítás
- hideg levegővel szárítható
 
- német termék
 
- 32.900,-Ft-tól
 
Jellemzők: 97%pamut 3%elasztán

Frissítve: 2022. Jun. 24.


Pionier
Termékek

Pionier

Digel

Digel

BLUE SEVEN

BLUE SEVEN

Bugatti

Bugatti

Carl Gross
Termékek

Carl Gross

Casa-Moda
Termékek

Casa-Moda

CG-Club of Gents
Termékek

CG-Club of Gents

ETERNA
Termékek

ETERNA

Fynch Hatton
Termékek

Fynch Hatton

Lloyd
Termékek

Lloyd

Meyer
Termékek

Meyer

OLYMP
Termékek

OLYMP

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel a Mimi Férfi Divat hírlevelére, hogy értesüljön a legújabb ajánlatainkról!

Feliratkozás